Ofertas de empleo en Bellpuig

Mostrando 15 empleos de 200 ofertas

MMercadona
PERSONAL DE SUPERMERCADO EN TàRREGA

Carné de conducir para puesto de reparto. Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO en Tàrrega. Jornada laboral de lunes a sábado.

Mercadona
Tàrrega
Mercadona
OOptima Business Consulting
ADMINISTRATIU/VA BACK-OFFICE D’EXPORTACIó

Empresa en plena expansió especialista en sistemes d’emmagatzematge i projectes integrats per magatzems ubicada a Golmés, busca incorporar un/a Administratiu/va…

Optima Business Consulting
Optima Business Consulting, SL
ZZeeman
DEPENDIENTE/A

Dentro de Zeeman tendrás la oportunidad de desarrollarte más, llegando incluso a poder dirigir tu propia tienda y equipo. Debes tener una actitud flexible.

Zeeman
Tàrrega
Zeeman
IIsprox Work Solutions
AUXILIAR ADMINISTRATIU/A

Des de ISPROX cerquem un auxiliar administratiu/a per important empresa de l'urgell. Gestionar el recurssos de l'oficina. Capacitat per treballar en equip.

Isprox Work Solutions
Isprox Work Solutions
VVillart Logistic SL
AUXILIAR ADMINISTRATIVO TRáFICO

Buscamos a jóvenes que quieran introducirse en el sector, recién titulados sin experiencia. Balaguer, Lleida provincia (Requisito deseable).

Villart Logistic SL
Balaguer
Indeed
CCooperativa propera a Bellpuig
DEPENDENT

Es precisa un dependent/a per a supermercat. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. Es necessita personal de botiga.

Cooperativa propera a Bellpuig
Bellpuig
Servei d'Ocupació de Catalunya
GGOLDEN EXPORT, S.A.
ENVASADOR/A DE FRUITA

La feina a desenvolupar consisteix en classificar i envasar fruita a la línia de producció, seguint les directrius de les encarregades i del cap de producció.

GOLDEN EXPORT, S.A.
Bellpuig
Servei d'Ocupació de Catalunya
SSoc Chef SL
ADMINISTRATIVA COMERCIAL

Persona con iniciativa, con experiencia en atencion al Cliente, Gestion y confeccion de pedidos y facturacion. Ofertes per a persones amb discapacitats.

Soc Chef SL
Tàrrega
Servei d'Ocupació de Catalunya
OOptima Business Consulting
OPERARI/A ELèCTRIC

Argilés, empresa del Grup Teyme, especialitzada en el disseny i fabricació de maquinària per la recol.lecció de fruita i hortalisses precisa incorporar un/a…

Optima Business Consulting
Optima Business Consulting, SL
CCONTASEGUR
ADMINISTRATIVA

Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. ADMINISTRATIVA AMB TASQUES D'ENTRAR FACTURES, MOVIMENTS BANCARIS, ATENCIÓ AL…

CONTASEGUR
Tàrrega
Servei d'Ocupació de Catalunya
MMercadona
PERSONAL DE SUPERMERCADO PARA FIN DE SEMANA EN MOLLERUSSA

PERSONAL DE SUPERMERCADO para fin de semana en Mollerussa. Formación a cargo de la empresa. Cursando Grado Universitario y/o Grado Medio y/o Grado Superior.

Mercadona
Mollerussa
Mercadona
IIncoop
MONITOR/A: REFORç ESCOLAR + DINàMIQUES DE GRUP

Preparar, organitzar i realitzar activitats de reforç escolar als alumnes que participin al projecte per grups de màxim 10 participants. 15 hores a la setmana.

Incoop
Cervera
Incoop
MMarlex Human Capital
ADMINISTRATIU/VA

Important empresa de TÀRREGA dedicada al sector de la logística precisa incorporar UN/A ADMINISTRATIU/VA. De dilluns a divendres de 8,30h a 13,30h i de 15,00h a…

Marlex Human Capital
Tàrrega
Marlex
FFinques Fumàs
PERSONAL OFICINA GESTIó COMUNITATS

Gestió integra d'una comunitat així com algunes funcions varies que puguin sorgir al despatx. Es necessita persona amb experiència amb el món de les finques…

Finques Fumàs
Tàrrega
Servei d'Ocupació de Catalunya
AAfitec B&S Industrial S.L
PEó DE MAGATZEM

Tasques de magatzematge, afilat d'eines de tall a nivell industrial, rectificat de taules de polietilè, suport al taller. Detall de les funcions del treball.

Afitec B&S Industrial S.L
Tàrrega
Servei d'Ocupació de Catalunya
Omitir

Recibe ofertas de empleo en tu email

Se el primero en conocer las oferas de empleo que te interesan. Ser el primero en enviar tu cv puede ser un punto clave para conseguir el trabajo de tus sueños.

Regístrate en 15 segundos