Ofertas de empleo en Castellnou de seana

Mostrando 15 empleos de 197 ofertas

MMercadona
PERSONAL DE SUPERMERCADO EN TàRREGA

Carné de conducir para puesto de reparto. Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO en Tàrrega. Jornada laboral de lunes a sábado.

Mercadona
Tàrrega
Mercadona
ZZeeman
DEPENDIENTE/A

Dentro de Zeeman tendrás la oportunidad de desarrollarte más, llegando incluso a poder dirigir tu propia tienda y equipo. Debes tener una actitud flexible.

Zeeman
Tàrrega
Zeeman
CCooperativa propera a Bellpuig
DEPENDENT

Es precisa un dependent/a per a supermercat. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. Es necessita personal de botiga.

Cooperativa propera a Bellpuig
Bellpuig
Servei d'Ocupació de Catalunya
GGOLDEN EXPORT, S.A.
ENVASADOR/A DE FRUITA

La feina a desenvolupar consisteix en classificar i envasar fruita a la línia de producció, seguint les directrius de les encarregades i del cap de producció.

GOLDEN EXPORT, S.A.
Bellpuig
Servei d'Ocupació de Catalunya
SSoc Chef SL
ADMINISTRATIVA COMERCIAL

Persona con iniciativa, con experiencia en atencion al Cliente, Gestion y confeccion de pedidos y facturacion. Ofertes per a persones amb discapacitats.

Soc Chef SL
Tàrrega
Servei d'Ocupació de Catalunya
CCONTASEGUR
ADMINISTRATIVA

Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. ADMINISTRATIVA AMB TASQUES D'ENTRAR FACTURES, MOVIMENTS BANCARIS, ATENCIÓ AL…

CONTASEGUR
Tàrrega
Servei d'Ocupació de Catalunya
MMercadona
PERSONAL DE SUPERMERCADO PARA FIN DE SEMANA EN MOLLERUSSA

PERSONAL DE SUPERMERCADO para fin de semana en Mollerussa. Formación a cargo de la empresa. Cursando Grado Universitario y/o Grado Medio y/o Grado Superior.

Mercadona
Mollerussa
Mercadona
IIncoop
MONITOR/A: REFORç ESCOLAR + DINàMIQUES DE GRUP

Preparar, organitzar i realitzar activitats de reforç escolar als alumnes que participin al projecte per grups de màxim 10 participants. 15 hores a la setmana.

Incoop
Cervera
Incoop
MMarlex Human Capital
ADMINISTRATIU/VA

Important empresa de TÀRREGA dedicada al sector de la logística precisa incorporar UN/A ADMINISTRATIU/VA. De dilluns a divendres de 8,30h a 13,30h i de 15,00h a…

Marlex Human Capital
Tàrrega
Marlex
FFinques Fumàs
PERSONAL OFICINA GESTIó COMUNITATS

Gestió integra d'una comunitat així com algunes funcions varies que puguin sorgir al despatx. Es necessita persona amb experiència amb el món de les finques…

Finques Fumàs
Tàrrega
Servei d'Ocupació de Catalunya
AAfitec B&S Industrial S.L
PEó DE MAGATZEM

Tasques de magatzematge, afilat d'eines de tall a nivell industrial, rectificat de taules de polietilè, suport al taller. Detall de les funcions del treball.

Afitec B&S Industrial S.L
Tàrrega
Servei d'Ocupació de Catalunya
Aadecco staffing
ADMINISTRATIVO/A AS400

Seleccionamos persona con dominio del programa AS400. En principio es un trabajo temporal para unas semanas, de introducción de datos en el programa.

adecco staffing
Tàrrega
Adecco Staffing
MMercadona
PERSONAL DE SUPERMERCADO EN CERVERA

Carné de conducir para puesto de reparto. Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO en Cervera. Jornada laboral de lunes a sábado.

Mercadona
Cervera
Mercadona
MMarlex Human Capital
OPERARI/A MAGATZEM

Important empresa de Bellpuig precisa incorporar un/a operari/a per al magatzem. Residir aprop de la zona de treball. Dilluns a Divendres, treball a torns.

Marlex Human Capital
Marlex
GGESTORIA JOUNOU S.L.
AJUDANT DE MAGATZEM-ADMINISTRATIU

Tasques de magatzem ,envio de comandes , reposicio etc i ajudar a les oficines en entrada d' albarans ,comandes , sortida de paquets, confirmacions d' entrega i…

GESTORIA JOUNOU S.L.
Agramunt
Servei d'Ocupació de Catalunya
Omitir

Recibe ofertas de empleo en tu email

Se el primero en conocer las oferas de empleo que te interesan. Ser el primero en enviar tu cv puede ser un punto clave para conseguir el trabajo de tus sueños.

Regístrate en 15 segundos