Ofertas de empleo en Granera

Mostrando 15 empleos de 2.819 ofertas

EEstanc Sabadell
DEPENDENT/A ESTANC SABADELL

Busquem dependent/a per a estanc a Sabadell per les tardes i al cap de setmana. Dissabtes jornada partida i diumenge matí. Detall de les funcions del treball.

Estanc Sabadell
Sabadell
Servei d'Ocupació de Catalunya
CConsultors d´acció de treball temporal, S.L. (Manresa)
CAIXER/A REPONEDOR/A

TORN INTENSIU MATÍ/TARDA ROTATIU Sou 1150 EUROS NETS MENSUALS Tipus de contracte OBRA SERVEI AMB POSSIBILITATS INCORPORACIÓ Durada contrate A CONCRETAR…

Consultors d´acció de treball temporal, S.L. (Manresa)
Classificats.net
MMango
MOZO DE ALMACéN

Tus principales funciones serán realizar la recepción y codificación de la mercancía, clasificación y stockaje, preparación y expedición de pedidos,…

Mango
Plegamans
Mango
Ggcs
RECEPCIONISTA

Busquem persona agradable a poder ser amb experiencia de comercial, per realitzar el control de visites. Es busca Recepcionista per agendar visites.

gcs
Manresa
Servei d'Ocupació de Catalunya
HH&M
VENDEDORES/AS A TIEMPO PARCIAL SABADELL Y TERRASA

Ofrecemos un puesto de trabajo donde cada día es una aventura y donde sólo tú estableces los límites en tu trayectoria profesional y en tu crecimiento y…

H&M
Sabadell
H&M
CCATALANA DE TREBALL ETT, SL
DEPENDENTA

Sou Tipus de contracte Durada contrate Descripció Tasques de Caixera i Reposadora de Dilluns a Dissabte, 30h /setmanals.

CATALANA DE TREBALL ETT, SL
Classificats.net
FForcadell
ADMINISTRATIU/VA GRANOLLERS

Forcadell, empresa estable i líder dins el sector immobiliari, requereix cobrir una vacant amb perfil administratiu i comercial, coneixements del sector…

Forcadell
Granollers
Forcadell
GGALI INTERNACIONAL, S.A.
AUX. ADMINISTRATIVA

Pel departament comercial precisem incorporar un/a AUX. Experiècia mínima de 3 anys en departament comercial. Ofertes per a persones amb discapacitats.

GALI INTERNACIONAL, S.A.
Sentmenat
Servei d'Ocupació de Catalunya
CCreative Spell
AUXILIAR ADMINISTRATIVA RECEPCIONISTA

Liderar tota la informació a les xarxes socials i preparació de fotos, vídeos esporàdics per cursos per complementar les xarxes.

Creative Spell
Santpedor
Classificats.net
BBricodepot
CAJERA/O (30 H.) PARETS

Si te apasiona el cliente y el dar un buen servicio tanto en el cobro de artículos como en atención ¡ESTA ES TU EMPRESA!

Bricodepot
Parets del Vallès
Bricodepot
SSagales
RECAMBISTA PARA ALMACéN CENTRAL EN MOLLET DEL VALLéS

Necesaria experiencia mínima de 4 años como recambista en empresas del sector de autobuses o camión. Recepción de solicitudes de compra y recepción.

Sagales
Mollet del Vallès
Sagales
HH&M
VENDEDORES/AS A TIEMPO PARCIAL SABADELL

Ofrecemos un puesto de trabajo donde cada día es una aventura y donde sólo tú estableces los límites en tu trayectoria profesional y en tu crecimiento y…

H&M
Sabadell
H&M
MMercadona
PERSONAL DE SUPERMERCADO EN MANRESA

Carné de conducir solo para puesto de reparto. Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO en Manresa. Formación a cargo de la empresa.

Mercadona
Manresa
Mercadona
MMorgan Philips
DIGITAL MARKETING SPECIALIST

ADE, Marketing, Publicidad o similar. Empresa internacional del sector industrial busca incorporar un Digital Marketing Specialist al equipo de Marketing…

Morgan Philips
Comarca del Vallès Occidental
Morgan Philips
BBonpreu
PROFESSIONAL DE REPOSICIó NOCTURNA

Si tens ganes de treballar i t'has sentit identificat/ada amb el que busquem, apunta't a la oferta, pot ser la teva oportunitat! Torns intensius fixos de nit.

Bonpreu
Lliçà d'Amunt
Bonpreu
Omitir

Recibe ofertas de empleo en tu email

Se el primero en conocer las oferas de empleo que te interesan. Ser el primero en enviar tu cv puede ser un punto clave para conseguir el trabajo de tus sueños.

Regístrate en 15 segundos