Ofertas de empleo en Horta de sant joan

Mostrando 15 empleos de 77 ofertas

OOficina de Treball Tortosa
AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA

Introducció dades (excel), arxiu, etc. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR.

Oficina de Treball Tortosa
Tortosa
Servei d'Ocupació de Catalunya
MMcdonalds
PERSONAL DE EQUIPO

Si te gusta la atención al cliente, tenemos oportunidades de empleo para ti incluso si es tu primera experiencia profesional. Formación a cargo de la empresa.

Mcdonalds
Tortosa
McDonalds
GGrupo Carbó Collbatallé
CHOFER REPARTO TORTOSA

Grupo Carbó Collbatallé, gran empresa de transportes a temperatura controlada precisa la incorporación de chófer para reparto por la zona de Tortosa con…

Grupo Carbó Collbatallé
Tortosa
BuscadorDeTrabajo.es
AAlmacenes Gasco
DEPENDENT/DEPENDENTA

Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. Gasco joguines és una empresa de joguets i productes per cura del bebè.

Almacenes Gasco
Tortosa
Servei d'Ocupació de Catalunya
AAssociació Obre't Ebre
ADMINISTRATIU/VA EN SERVEIS GENERALS

En el marc dels programes de Garantia Juvenil des de l'entitat s'ofereix una vacant de 6 mesos a temps complert per a joves menors de 30 anys vinculats a…

Associació Obre't Ebre
Roquetes
Servei d'Ocupació de Catalunya
FFleca-cafeteria Tortosa
DEPENENT-A FLECA-CAFETERIA

Durada inicial contracte de 6 mesos amb possibilitat de contracte indefinit, preferentment majors de 30 anys. Ofertes per a persones amb discapacitats.

Fleca-cafeteria Tortosa
Tortosa
Servei d'Ocupació de Catalunya
TTRADICIONARIUS TARRAGONA, S.L.
DEPENDENT/A TRADICIONARIUS TORTOSA

Contracte de 6 mesos, prorrogables a 6 mesos més i transformació a INDEFINIT. Experiència mínima com a cambrer/a de 6 mesos. Detall de les funcions del treball.

TRADICIONARIUS TARRAGONA, S.L.
Tortosa
Servei d'Ocupació de Catalunya
FFestes & Fiestas
MONITORS INFANTIL

Necesitamos cubrir 2 puestos de trabajo. Agència Artística busca monitor infantil que sàpigue organitzar jocs. El trabajo se desarrollará en Tortosa, Tarragona.

Festes & Fiestas
Tortosa
BuscadorDeTrabajo.es
FFRUITES BARBERÀ S.L.
AUXILIAR DE DEPENDENTA

Atenció al client, reposició de producte. Neteja del punt de venda. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.

FRUITES BARBERÀ S.L.
Tortosa
Servei d'Ocupació de Catalunya
BBLINKER
TéCNICO/A COMERCIAL

Como Comercial, formarás parte del equipo de ventas, donde podrás continuar desarrollándose como comercial y encargarte de: Coche, teléfono móvil y tablet.

BLINKER
Tortosa
Blinker
Aadecco staffing
AYUDANTE DE CAMARERO/A PARADOR TORTOSA

Además, vas a formar parte de un equipo con experiencia que te echará una mano con todas las dudas que te surjan. Necesitarás cumplir con 4 cosas muy sencillas:

adecco staffing
Tortosa
Adecco Staffing
HHOMATIC
COMERCIAL PER A VENDA ONLINE

Venda online a través de la pàgina web, mail, telèfon i/o missatgeria instantània, facturació de les vendes, gestió dels productes que hi ha a la pàgina web,…

HOMATIC
Tortosa
Servei d'Ocupació de Catalunya
PPalomo
ENCARREGAT/A DE SECCIÓ EN UNA IMPREMTA A TORTOSA

Palomo Consultors, SL col·labora amb una empresa del sector d’indústries gràfiques en la recerca d’UN/A ENCARREGAT/DA DE SECCIÓ per incorporar al seu equip.

Palomo
Tortosa
Palomo
JJabil Circuit
MAINTENANCE & ASSEMBLY MOULD OPERATOR

At Jabil, we empower the brands who empower the world – it’s our reason for being and the guiding force that’s driving us to become the most technologically…

Jabil Circuit
Tortosa
Jabil Circuit
PPalomo
INTERIORISTA-COMERCIAL, ½ JORNADA, A TORTOSA

Important empresa familiar de mobiliari i complements de la llar, ubicada a Tortosa, precisa incorporar un/a Tècnic/a Comercial amb coneixements d´interiorisme…

Palomo
Tortosa
Palomo
Omitir

Recibe ofertas de empleo en tu email

Se el primero en conocer las oferas de empleo que te interesan. Ser el primero en enviar tu cv puede ser un punto clave para conseguir el trabajo de tus sueños.

Regístrate en 15 segundos