Ofertas de empleo en Les

Mostrando 15 empleos de 137 ofertas

EESQUIA S.A.
RECEPCIONISTA

CHECK IN CHECK OUT, FACTURACIÓ, CAIXA, ATENCIÓ E INFORMACIÓ AL CLIENT, PROCESAR RESERVES...IMPRESCINDIBLE PARLAR ANGLÉS I FRANCÉS.

ESQUIA S.A.
Servei d'Ocupació de Catalunya
TTotiaran
ADMINISTRATIVO - ORGANIZACION EQUIPOS

Interesadas apuntarse en la oferta El puesto a desempeñar es de administrativa. Invierno 6 días de trabajo y resto del año 5 días. Manejo de equipos de trabajo.

Totiaran
Vielha
BuscadorDeTrabajo.es
MMercadona
PERSONAL DE SUPERMERCADO PARA CAMPAñA DE INVIERNO EN VIELHA

Carné de conducir para puesto de reparto. Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO para campaña de invierno en Vielha.

Mercadona
Mercadona
GGrupo Temporing
MOZO DE ALMACEN

Preparación de pedidos, carga/descarga de mercancias, movimiento de productos en planta, mantenimiento de la zona de trabajo.

Grupo Temporing
Vielha
Grupo Temporing
FFundació Pere Tarrés
ADMINISTRADOR/A ALBERG ALTA MUNTANYA (SALARDU)

Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo…

Fundació Pere Tarrés
Hacesfalta.org
EEl vendrell
PERSONAL D'HOSTELERIA

Empresa del sector de l'hostaleria precisa 2 AJUDANTS DE CUINA i 2 CAMBRERS/ES per ajudar en l'elaboració del menú diari, tapes, entrepans, neteja de la cuina,…

El vendrell
Servei d'Ocupació de Catalunya
FFUNDACIO PERE TARRES
ADMINISTRADOR/A ALBERG ALTA MUNTANYA (SALARDú)

Definir, conjuntament amb la cap de cuina, els menús. Coordinar-se amb el departament comercial per realitzar un control i gestió de les reserves.

FUNDACIO PERE TARRES
Salardú
Classificats.net
FFUNDACIO PERE TARRES
TèCNIC/A MANTENIMENT ALBERG (SALARDú)

Horari matí o tarda en funció de les necessitats de l´alberg Sou Segons conveni Tipus de contracte Temporal fins setembre Durada contrate 8 mesos aproximadament…

FUNDACIO PERE TARRES
Salardú
Classificats.net
II.Code
STAGE COMMUNICATION MARKETING (H/F)

Vous aussi, contribuez au développement du Groupe IKKS en libérant votre énergie et en déployant votre potentiel à nos côtés !

I.Code
IKKS
IIKKS Junior
STAGE EN APPROVISIONNEMENT ET MARKETING (H/F)

Rattachée au Groupe IKKS (1800 collaborateurs et 350MEUR de CA), IKKS Junior offre un vestiaire créatif, proposant un mix and match inspiré de la mode adulte.

IKKS Junior
IKKS
QQuiràlia
MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR

Abstenir-se a apuntar-se si no es compleixen aquests requisits. Migdia Sou Segons conveni del lleure + plus de desplaçament Tipus de contracte Obra i servei…

Quiràlia
Classificats.net
FFUNDACIO PERE TARRES
AJUDANT/A DE CUINA VAL D´ARAN

Descripció La Fundació Pere Tarrés cerca 3 ajudants de cuina per treballar del 10 de Juny a finals d´ Agost, a un alberg de la localitat de Salardú (Val d´aran)…

FUNDACIO PERE TARRES
Salardú
Classificats.net
EESQUIA S.A.
ANIMADOR/A

ORGANITZAR LES ACTIVITATS PER A NENS AL CLUB INFANTIL DE L´HOTEL. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.

ESQUIA S.A.
Servei d'Ocupació de Catalunya
EESQUIA S.A.
CAMBRER/A

Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. Nivell del títol Tema del títol Nom del títol.

ESQUIA S.A.
Servei d'Ocupació de Catalunya
IIKKS GROUP
ASSISTANT ADMINISTRATION DES VENTES - ESPAGNOL COURANT (H/F)

S’adressant aux femmes, hommes et enfants, les marques du Groupe IKKS sont distribuées dans nos enseignes IKKS Women, IKKS Men, IKKS Junior, I.Code, One Step, X…

IKKS GROUP
Les
IKKS
Omitir

Recibe ofertas de empleo en tu email

Se el primero en conocer las oferas de empleo que te interesan. Ser el primero en enviar tu cv puede ser un punto clave para conseguir el trabajo de tus sueños.

Regístrate en 15 segundos